05/05/2013

Ne gre za pravice, za destrukcijo gre


Masha Gessen je avtorica več knjig, med drugim je napisala knjigo The Man Without a Face: The Unlikely Rise of Vladimir Putin, je pa tudi LGBT aktivistka. 

Pristaši raznih družinskih zakonikov nam razlagajo in zatrjujejo, da istospolne poroke niso naperjene proti tradicionalni zakonski zvezi, ampak naj bi šlo pri nih le za uresničevanje določenih  človekovih in državljanskih pravic. 

No, omenjena gospa Gessen pa pravi drugače, o čemer se lahko prepričate tudi iz posnetka njenega govora, ki ga je imela v Avstraliji pred malo manj kot enim letom.  Med drugim je povedala tri zanimive stvari:
  • "Gejevska poroka je laž."
  • "Boj za gejevsko poroko običajno zahteva laganje glede tega, kaj nameravamo storiti, ko dosežemo svoje."
  • "Ni treba biti preveč pameten, da ugotoviš, da institucija zakonske zveze ne bi smela obstajati." (Tem besedam je sledilo bučno odobravanje.)

Tu gre torej za popolno redefiniranje  družine, oziroma za destrukcijo tradicionalne družine.  Po tej logiki bi lahko imeli njeni trije otroci celo pet (oziroma kolikorkoli) "staršev" naenkrat:
"Ne vidim razloga, zakaj ne bi po zakonu mogli imeti  (tu misli  svoje otroke, op. Diz.)  petih staršev. Ne vidim razloga, zakaj bi morali med njimi izbrati dva in iz njiju narediti zakonsko potrjen par. "
Kakorkoli gledamo, ženska je pošteno in brez okolišanja povedala, kakšna je njena agenda. Gre za destrukcijo družine in uvedbo nečesa, kar je čisti napad na naravni in Božji ustvarjeni red. Da ne govorim o posledicah takega ravnanja.


Več lahko najdete na spodnjih povezavah. 




Ni komentarjev: